Coach en trainer voor uw medewerkers

Als werkgever wilt u wellicht graag een coach of trainer inzetten voor de begeleiding van uw medewerker(s). Omdat er bijvoorbeeld een mobiliteitsvraagstuk ligt, een medewerker reïntegreert, of omdat u medewerkers de gelegenheid wilt geven effectief te functioneren.

Voor u als werkgever ben ik inzetbaar als coach en trainer op het gebied van:

  • mobiliteit
  • outplacement
  • effectief functioneren
  • talent- en competentie-analyse (TMA methode)
  • stressbegeleiding ter voorkoming van uitval
  • terugkeer op het werk na ziekte

Irene als coach

Als coach ben ik een stimulans voor mensen zodat zij een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling kunnen zetten. Het resultaat is dat zij leven en werken vanuit hun kracht, effectief en met voldoening.
Mensen ontmoeten in mij een coach met een groot inlevingsvermogen, die positief werkt en vanuit warme betrokkenheid confronteert. In gesprekken geef ik mijn totale aandacht en ik dring door tot de kern. In mijn praktijk wordt regelmatig gelachen. Humor zie ik als een onmisbare smaakmaker die bovendien helpt relativeren en ontspannen.

Irene als trainer

Als trainer ben ik energiek en breng opgewektheid in de groep. Ik ben open en stel me gemakkelijk kwetsbaar op. Dit verlaagt voor deelnemers de drempel om ook open te zijn, wat bijdraagt aan de sfeer en aan de effectiviteit van de training. Deelnemers krijgen bij mij de ruimte om zichzelf te zijn. Dat vind ik heel belangrijk.
Met mijn humor houd ik de inhoud speels en ontspannen, terwijl er ondertussen hard wordt gewerkt. Deelnemers benoemen regelmatig dat zij mij ervaren als deel van de groep in plaats van de trainer die voor de groep staat, terwijl ik toch op een natuurlijke manier de (bege)leider ben.Vanuit mijn brede ervaring als coach, trainer en communicatieadviseur ben ik goed op de hoogte van hoe de dynamiek in een organisatie of team kan zijn. En kan van daaruit goed aansluiten bij wat zowel voor u als voor uw medewerker(s) van belang is.

Naar keuze werk ik op uw locatie of vanuit mijn eigen praktijkruimte. Het tarief hangt af van de aard van de opdracht.
Graag kom ik eens bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.