Coaching voor levensvragen

Je bent prima in staat om je leven te leiden. Toch komt het bij ons allemaal voor dat we op onderdelen even niet goed verder kunnen. Dan kan het prettig zijn om daar met een coach naar te kijken. Of je nu merkt dat het niet goed lukt om je dagen in te vullen zoals je zou willen, je het lastig vindt om je grenzen aan te geven bij familie of vrienden, je verlegenheid wilt overwinnen, of iets dergelijks.

Als coach voor leven en werk help ik je om (hernieuwd) inzicht te krijgen in wie je bent, wat je drijft en welke kwaliteiten je bezit. Hierdoor voel je je kracht weer en zul je zien hoe dit alles je helpt om zaken waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt met succes aan te pakken, effectief en met voldoening. Je zult merken dat je alle antwoorden op je vragen al in je meedraagt. In het coachtraject borrelen ze vanzelf naar boven. Daarna kun je met zelfvertrouwen je stappen zetten richting je doel.

Kennismaking en vervolgsessies

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis: tijdens dit gesprek bespreken we waar je tegenaan
loopt en wat je zou willen bereiken. Samen kijken we hoe we aan de slag zullen gaan en hoeveel
sessies daar voor nodig zijn. We kunnen binnen werken en buiten in de natuur. We bekijken samen wat passend is.
Afhankelijk van wat nodig is duurt een sessie 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Ook dit bespreken we samen.
Meestal zijn er maar 7 tot 10 sessies nodig om je doel te bereiken.
Afhankelijk van waar je aan wilt werken, is je werkgever wellicht bereid (een deel van) de sessies te betalen.
Het tarief is € 110,- per uur, exclusief BTW. Wanneer je als particulier de coaching betaalt en geen eigen bedrijf hebt, is het tarief € 95,- per uur, exclusief BTW.