Coaching voor loopbaan

In je werk kan, gaandeweg of plotseling, van alles gebeuren waardoor je de wens krijgt om te herijken. Bijvoorbeeld een veranderde taakinvulling, uit het jasje van je functie gegroeid zijn, een nieuwe leidinggevende, een reorganisatie of ontslag.

Je merkt bijvoorbeeld dat je in je werk meer energie verliest dan dat het voor je oplevert, je ervaart te weinig voldoening en plezier. En wellicht vraag je je af of je de kwaliteiten die je had nog wel in huis hebt. Of je weet niet hoe je je draai moet vinden in je nieuwe functie. Misschien ben je je baan kwijt wil je weer moed en energie vinden om nieuw werk te zoeken. Of je vraagt je af hoe dat moet, succesvol solliciteren.

Als je bovenstaande zaken herkent kan het tijd zijn om eens opnieuw te kijken naar de situatie en naar je wensen en kwaliteiten. En wellicht ook om hernieuwde kennis op te doen over effectief solliciteren en netwerken.

Concreet en met succes

De loopbaancoaching die ik bied is concreet. Eerst kijken we naar de situatie en naar wie je bent en welke wensen en kwaliteiten je hebt. Dit geeft inzicht en helderheid. Hiermee kun je opnieuw bepalen wat je wilt op een manier die echt bij jou past. Zo kies je (opnieuw) je koers en help ik je om te bepalen welke stappen je kunt zetten om je koers in de praktijk vorm te geven.
Als het aan de orde is help ik je op weg met sollicitatiebrieven, een goed cv, linkedin-profiel en effectief netwerken op een manier die bij je persoonlijkheid past. Hoe meer je jezelf bent, hoe beter dat gaat. Zo vind je met succes een nieuwe baan of ontdek je manieren waarop je alsnog succesvol en met plezier je huidige functie kunt vervullen.

Kennismaking en vervolgsessies

Het kennismakingsgesprek van 45 tot 60 minuten is vrijblijvend en gratis: tijdens dit gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. Samen kijken we hoe we aan de slag zullen gaan en hoeveel sessies daar voor nodig zijn. 
Afhankelijk van wat nodig is duurt een sessie 1 uur of 1,5 uur. Ook dit bespreken we samen.

Afhankelijk van waar je aan wilt werken, is je werkgever wellicht bereid (een deel van) de sessies te betalen.
Omdat ik van mening ben dat coaching voor diverse groepen mensen betaalbaar moet zijn, hanteer ik een zakelijk tarief en een tarief voor particulieren. Het tarief is voor werkgevers en ondernemers € 125,- per uur, exclusief BTW. Voor particulieren is het tarief € 119,- per uur, inclusief BTW.